Team building

Neću puno da filozofiram o Team buildingu. Psiholozi i danas moderni couchevi  pišu o tome. Ovako  on izgleda kod nas, na vodi. Ono što Dunavski rafting radi, a za sada je jedini u Srbiji, može se reči i u okolini, da sa katamaranom “Plivajuće ostrvo” prati veslače koji veslaju.

FB_IMG_1496398599993

Naši gosti se okupljaju na špicu Ribarskog ostrva gde započinje uzvodna plovidba. U pitanju je izletnički brodić, katamaranskog tipa (13x6m). Trup je od čelika, a paluba od drveta vrbe. Pokreću ga dva četvorotaktna vanbrodska motora koja su u krutoj vezi.

Dok plovimo, šefovi departmana, direktori imaju malu prezentaciju o njihovim poslovnim uspesima i realizovanim projektima.

Sledi mala pauza za doručak, a kasnije i ručak.

FB_IMG_1496398594340IMG_20161012_081548

U medjuvremenu stižemo do “Ljubavnog ostrva”, grupa ostrvaca na Dunavu, koja se vide kada je niži vodostaj.  Postoji vrlo malo fotografija iz ptičije perspektive, pa koristim sliku sa google maps da vam dočaram ostrvca.ljubavno ostrvo.png

Sad sledi onaj najlepši i najuzbudljiviji momenat. Naši gosti dobijaju obuku u veslanju. Deli se oprema za bezbednost na vodi i grupa se deli u parove, ko će sa kim da vesla.

Ovde nema mesta panici. Kanui su stabilni, rekreativni, a težina veslanja je veoma laka, pošto se vesla nizvodno.

Picture 539

DSC_2819

Srećnih lica u kanuima ima mnogo. Ima i mnogo  fotografija.

Ako vam se svidela ova foto priča, prosledite vašim direktorima,  dodjite da probate Dunav na način kako to samo “Dunavski rafting” radi. I da ne zaboravim, RAFTINGA NA DUNAVU NEMA, mi se samo tako zovemo.

Autor: Sanja

2 thoughts on “Team building

Leave a comment